top of page
Ontruimen van woningen en opruimingen

Ontruimen van woningen en opruimingen van inboedels regio Antwerpen, Vilvoorde, Mechelen en Leuven

Te veel spullen in huis? Wij weten blijf met uw inboedel, meubels en huisraad

Struikelt u over vergeten spullen op zolder, staan cadeaus van uw schoonmoeder of andere familieleden in de weg? Plaats maken voor nieuwe meubelen of decoratie? Of een volledig huis, appartement, magazijn, loods of garage met inboedel leegmaken? Bel dan naar opkoper van inboedels Petit Steven in Hulshout (Antwerpen). Onze vlotte inboedelservice maakt werk van het ontruimen van woningen en opruimingen van inboedels in de ruime regio rond Antwerpen, Leuven, Mechelen en Vilvoorde.

Seniorenverhuizing

Ook in seniorenwoningen staat er vaak een uitgebreide verzameling aan spullen. Van zodra senioren dan wat kleiner gaan wonen of verhuizen naar een aanleunwoning of woon- en zorgcentrum weten ze zich geen raad meer met de inboedel. Alle meubilair, interieur- en decoratie-artikelen, antiquiteiten of andere spullen meenemen, is dan geen optie. Petit Steven helpt senioren of familie dan ook graag deze woning te ontruimen en de inboedel op te ruimen. Wij kunnen ook antiek opkopen.

Het ontruimen van een woning, een hele opgave

Alleen al het opruimen van een woning kan heel wat tijd en moeite kosten, laat staan het volledig leeg te maken. Voor een verhuizing of na een sterfgeval kan het ook nog eens heel wat emoties oproepen, die bij het eigendom, de spullen in de woning of misschien wel de vorige bewoner horen. Een professionele inboedelservice en opruimingsdienst kan deze lastige taak op zich nemen en deze 
stress voor u wegnemen. Ook als u een woning of ander pand verkoopklaar wil maken schiet Petit Steven u te hulp.

Hoe kunt u genieten van een schone woning, bedrijfsruimte of ander pand?

U vraagt een offerte aan

Ik kom bij u langs in heel Antwerpen, Vlaams-Brabant of de Kempen

In samenspraak met u zorgen wij voor het opruimen van de inboedel

We ontruimen de woning of ander pand

Ook voor poetsen na opruiming kunt u op ons rekenen

Antiques

OPRUIMEN VAN UW INBOEDEL OF ONTRUIMEN VAN UW WONING DOOR PROFESSIONALS IN ANTWERPEN, DE KEMPEN OF VLAAMS-BRABANT? BEL PETIT STEVEN, OPKOPER VAN UW INBOEDEL, VOOR EEN SCHATTING!

bottom of page